Palvelut

Toimintamme perustuu joustavuuteen, luotettavuuteen sekä asiakkaiden toiveiden täyttämiseen.

Tarjoamme palveluitamme yrityksille, yksityisille sekä julkiselle sektorille. Palveluihimme kuuluvat niin pienet kuin isotkin maanrakennus- ja maansiirtotyöt, eli ota rohkeasti yhteyttä.

Ammattitaitoinen henkilöstö ja kattava yhteistyöverkostomme takaa että pystymme tarjoamaan laajoja kokonaisuuksia aina pohjista pintoihin.

Maanrakennus ja maansiirto

●  Teiden ja kenttien rakentaminen

●  Asfaltoinnin pohjatyöt

●  Rakennusten pohjatyöt

●  Salaojasaneeraukset

●  Sadevesi- ja jätevesijärjestelmät

●  Kunnallistekniset kaivuut

●  Viemäröinnit ja ojitukset

●  Pihojen rakennustyöt

●  Maisemointi ja viherrakentaminen

Kesäkunnossapito

Sorapäällysteisten teiden, pihojen ja kenttien kunnossapito tiehöyläystä. Ojien puhdistuskaivuut sekä katujen, kevyen liikenteen väylien sekä kiinteistöalueiden hiekoitus ja soranpoistoharjaukset.

Talvikunnossapito

Teiden, katujen, kevyen liikenteen väylien ja kiinteistöalueiden auraukset, hiekoitukset sekä lumensiirrot. Suoritamme myös polanteen poistoja ja aurauksia tiehöylällä.

Laatoitukset ja kivetykset

Teemme pihalaatoitusten ja kivetyksien sekä tukimuurien asennuksia. Aina ei tarvitse uusia, korjaamme sekä suoristamme myös vanhoja kivetyksiä.

Kuljettajapalvelut

Mikäli sinulla on kone mutta ei kuljettajaa, voit vuokrata meiltä ammattitaitoisen kuljettajan koneeseesi. Ammattitaitoa löytyy niin yleisimpiin kuin erikoisempiin maanrakennuksen ja maansiirron ajoneuvoihin. Esimerkkinä mm. kaivinkoneet, kuormaajat, traktorit, jyrät, asfalttijyrsimet jne.